Robopartans спечели „Втора награда“ в Empower


„Предприемач не е мръсна дума. Предприемач не е строител.“

Robopartans сме предприемачи. Ние искаме да променим света около нас. Ние имаме проблем, знаем неговото решение и даваме всичко от себе си. Дори когато спим, работим върху Robopartans, но … със затворени очи. Роботиката и предприемачеството са наша страст и тук наистина можем да разкажем доста. Когато времето не достига знаем, че няма значение, кои 80 часа на седмица работиш, важното е да дадеш своите 80 часа. Когато ресурсите не достигат знаем, че да добяваме стойност е най-важно. Да. Ние сме предприемачи.

Затова сме много горди, че Училище по роботика «Robopartans» взе второто място на наградата Empower за изключителни млади предприемачи. Организаторите и спонсорите свършиха тяхната работа. Сега остава ние, предприемачите, получили първа, втора, трета награда, както и всички останали 191 участващи да свършим своята.

Разбира се, ще се сетим и за старата българска истина – Защо на казана на българите в ада няма пазач? Защото когато един тръгне да излиза останалите го дърпат надолу? В нашия случай бяха нужни точно 17 часа от получаването на наградата до момента, в който хора с лошо отношение веднага се опитаха да ни дръпнат надолу.

Но това просто няма да стане.

Advertisements

2 comments

  1. Villy

    Честита награда! Пожелавам ви да имате още много подобни успехи, защото заслужавате с енргията, която влагате в работата си. И много ми хареса последното изречение „Но това просто няма да стане“!

  2. Iavor

    Браво! Чета и се зареждам. Радвам ви се, дерзайте напред. И в този ред на мисля си за една поговорка -„…. ако приятелите ти са добре и ти ще си добре!….“ Радвам се че предприемаческата среда в България се променя и развита! Късмет и напред!!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s