Още за финансирането на стартиращ ИТ бизнес


Да, отново става дума за финансиране в ИТ бизнес – дали защото често е необходима по-малка начална инвестиция, или защото ИТ бизнесът има голям потенциал, или пък защото сравнително лесно може да се изнесе извън рамките на страната, факт е, че това е предпочитана област за инвестиции.

Инвестиционният форум „Финансиране в ИТ сектора в България“ е поредното доказателство в полза на тази теза. Така че, ако сте млад предприемач и планирате да създавате и развивате бизнес в ИТ сферата, този форум е за вас. Организаторите са предвидили и отстъпки от регистрационната такса за стартиращи ИТ фирми. Там е мястото, където ще се обсъждат рискови инвестиции, бизнес ангели и правни въпроси.

Мястото на събитието е Американският университет в Студентски град в София, а датата – 15.05.2010 г.

За ИТ предприемачите това ще е чудесна възможност да се ориентират във възможностите за финансиране на подобен бизнес, а всички останали могат да очакват и да следят такова събитие да бъде организирано и за тях.

Advertisements

One comment

  1. Григор Йовов

    Благодаря за информацията.. но аз пропуснах събитието, а би ми било интересно да присъствам на нещо подобно за да видя накъде се движат нещата 🙂

    Ако има други подобни събития.. ще наминавам по-често към блога на реалните идеи 😉 И да се надяваме, че ще разбера навреме 🙂

    Поздарви

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s