Нова година, нов късмет


До сега блогът беше насочен към предприемачи, инвеститори, бизнес ангели,  маркетинг, реклама, все неща необходими както за стартиращ, така и за развиващ се бизнес в България. Информацията за статиите, които пишех, беше черпена предимно от четене, ровене в книги и блогове, разпитване на вече стартирали предприемачи и посещаване на различни конференции.

Преди месец и половина заедно с Кирил Митов стартирахме Училище по роотика „Robopartans“. Започнахме от нищото, с немалко опит, с малко пари и с много желание и ентусиазъм. Това донякъде обяснява защо статиите през последния месец намаляха значително и това не се дължи на липса на интересни теми и поводи, за които да пиша.

С помощта на Кико, оттук нататък ще мога да ви давам идеи за вашия бизнес не само от интересни източници, на които попадам, а и от реалния опит, и то не къде, а именно в България. Надявам се нещата, за които пишем да са ви полезни, а за да можем да си помагаме взаимно, очаквам вие също да споделяте опит. Не е нужно всеки да се опари, за да се научи как да работи с печката.

И така, нова година, нов късмет, а ние започваме…

Advertisements

One comment

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s