От стартиращи за стартиращи


Когато стане дума за подпомагане на малкия и среден бизнес в България всички си представят хора с много пари да инвестират в прохождащи проекти. И когато стане дума да си помогнем сами, някак се оказваме главен герой в приказката за Неволята, само дето тя така и не идва да ни помогне. Има и трети сценарий, едни стартиращи предприемачи да помогнат на други и заедно да се развиват. Мога да ви дам конкретен пример за това.

Преди време писах за услугата „онлайн магазин“, която предлагат Bizz.bg. Ето и бизнес предложението, което идва сега от тях: първите 10 от вас, които ми пишат за своята бизнес идея да създадат онлайн магазин, ще получат възможността да се свържат с Bizz.bg  и да получат помощ и съвети за създаването и развитието на своя магазин. И тъй като по Коледа явно стават чудеса, не се колебайте да ми пишете, с радост ще ви свържа с точните хора.

За сега срещите могат да се осъществят единствено в София, така че ако сте от друг град, ето ви повод да се разходите.

Това е чудесен промер, който вие също можете да последвате. Чрез подобни промоционални пакети и услуги, не само че няма нищо да загубите, това е чудесен начин да срещнете своите първи клиенти и партньори, да рекламирате дейността да фирмата си, да изпълнявате поръчки и да се развивате. Малко по малко всички ще научат за вас и ще държат да работят с вас. Какво по-хубаво от това? Не спъвайте собствения си бизнес, развивайте го!

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s