Startup 2009 – ден първи


Днес, 21 ноември, събота, се проведе първият ден от двудневната национална конференция Startup 2009. Залата в УАСГ (Университет по архитектура, строителство и геодезия) беше пълна. Интересът към конференцията беше толкова голям, че местата се запълниха още на 18 ноември, сряда. И имаше защо. Сесиите бяха изключително интересни, презентаторите успяха да провокират младите настоящи и бъдещи предприемачи и да ги накарат да се замислят не само върху материалната страна на техния бизнес, но и върху неговата духовна и етична стойност.

Основното послание на Startup 2009, според думите на Валентин Алексиев, е да мотивира младите хората да стартират собствен бизнес. Екипът на Startup дори дефинират по свой начин думата „предприемач“. За тях това е човек, който се стреми да постигне растеж в пъти и следва определени етични норми в правенето на бизнес.

Няма да успея дя пиша за всичко, което ме впечатли днес, само в една публикация. Ще последват серия от статии като обещавам да обърна специално внимание на стартиращите предприемачи, представени на конференцията. Така че очаквайте продължение. При това скоро…

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s