Реална фирма с виртуален офис


Едно от изискванията за регистриране на фирма в един град е постоянен адрес в същото населено място. Оказаха се чести случаите, когато един предприемач живее под наем и не разполага със собствен имот, на който да регистрира фирмата си. В същото време дейността на тази фирма не изисква представителен и скъпо обзаведен офис на някое централно място. Поне не в началото.

В търсене на решение на този проблем се натъкнах на тъй наречените вуртуални офиси. Това са фирми, които предлагат на бъдещи фирми постоянен адрес, на който да бъдат регистрирани, срещу месечна такса. Различните пакети, които предлагат тези фирми съдържат и услуги като:

  • личен телефонен номер
  • оператор, който да отговаря от името на фирмата
  • собствен факс номер
  • отговаряне и изпращане на електронна поща

Разбира се, всичко това на съответната цена. Офертите на основните пакети започват от 50 лв като могат да надхвърлят 150 лв на месец. Пример за фирма, предоставяща виртуални адреси е „Виртуален офис“.

Повече за услугата можете да прочетете и тук. Ако някой от вас може да препоръча такава фирма, ще се радвам, ако сподели тази информация като коментар към публикацията.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s