Seedcamp – програма за стартиращи предприемачи


На вниманието на всички настоящи и бъдещи предприемачи. Имате възможност да покажете на европейско ниво колко сте добри, а защо не и да получите финансирането и контактите, които са ви така нужни.

Seedcamp е програма, създадена за да помогне на стариращи предприемачи в Европа, като свързва следващото поколение разработчици и предприемачи с над 400 ментори от водещи компании, в това число инвеститори, серийни предприемачи, продуктови експерти, специалисти по връзки с обществеността и човешки ресурси, маркетолози, адвокати, журналисти и рискови инвеститори.

Все още имате възможност да се включите и вие. Крайният срок за подаване на молби за участие е 23 август. Жури ще определи кои 20 отбора ще вземат участие. Събитието ще се проведе от 21 до 25 септември в Лондон. Тази година ще се проведе за трети пореден път. Повече за програмата може да прочетете тук. Предполагам е излишно да споменавам, че всичко трябва да се представи на английски. Сами се досещате и за ползите от подобно участие – опит, връзки, контакти, нови възможности, забавления, незабравими моменти.

Нищо не губите, ако попълните онлайн формуляра. А ако имате и страхотна бизнес идея, още по-добре. Успех!

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s