Бизнес идеи, които чакат да бъдат приложени в България


Има хора, които ревностно пазят в тайна всяка идея за бизнес, която им хрумне. Има хора, които само споменават какво им се върти в главата, но и дума да не става да споделят и най-малка подробност. Има и хора, които колекционират бизнес идеи и ги раздават свободно и от сърце. Такъв е случаят на Калин Маринов и блога му „Бизнес идеи – Идеи за бизнес от цял свят, които чакат да бъдат приложени в България!“ Разгледайте го, има доста интересни неща вътре. Подредени са по категории, така че лесно може да цъкнете на „Транспорт“, например, и да си харесате някоя идея или просто да се вдъхновите.

Инициативата на Калин е доста интересна. Споделяйки вашите бизнес планове, вие много лесно може да разберете гледната точка и мнението на други хора, които след време ще са и ваши клиенти. Можете да намерите и съмишленици, които да ви помогнат в осъществяването на бизнеса. А можете и да си пазите идеята за себе си от страх някой да не ви я открадне, и да рискувате тя никога да не види бял свят. Изборът е ваш.

Advertisements

One comment

  1. Imanuel

    Vazmushtavam se ot xora,koito kazvat; imam straxotna idea za pecheliv biznes,no shte go zapaza v taina.. ….Mnogo ot nas sa golemi egoisti ,s takiva xora svetat niama da stane po dobar.Bravo na Kalin !!!!!!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s