Стартиращи предприемачи на фокус


След специализирани списания и вестници за всякакви неща – от градината, през финанси, та чак до извънземни – крайно време беше на българския пазар да се появи вестник, предназначен за стартиращи предприемачи. NewBusness.bg е съвсем нов вестник, голяма част от сайта му все още се разработва. Издава се само онлайн и цели да помогне на млади предприемачи да стартират своя бизнес като им предоставя полезна информация.

Да се надяваме, че темите и статиите, публикувани във вестника, наистина ще са от полза на всички нас и че това интересно начинание няма да се превърне в поредното място за редене на празни приказки, подчинени на нечии интереси. Като начало всички можем да се „абонираме“ като изпратим майл на info@newbusiness.bg. За сега не забелязах никакви такси, но предполагам, че това е все още пилотна версия на изданието.

Подобни инициативи са особено интересни и полезни. Очаквам това да остане единственото място, посветено на тази тема (най-малкото този блог има подобна функция). Нещо ми подсказва, че скоро ще се появят и други подобни интересни виртуални места, където млади предприемачи ще могат да обменят опит, идеи, а защо не и да намират помощ и финансиране. Да видим…


Advertisements

One comment

  1. ekaterinaanachkova

    Вестникът е страшно полезен. Изгубих дни да търся и събирам информация за различни неща, да откривам топлата вода и едва след това виждам, че вече е подробно описано на страниците на newbusiness.bg. Един малък пример, търсих под дърво и камък как се регистрира фирма в момента и какво дружество да изберем – 1ви брой.
    За да спестите време и енергия, проверете дали случайно това, което търсите, не е публикувано вече 🙂

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s