Филип Котлър отново в България


Все още не е дадена голяма гласност на събитието. Попаднах на материали за семинара случайно. Предния път разбрах за посещението на Котлър в страната няколко месеца след като се беше състояло. Искрено се надявам да не се случи и сега с някого от вас. А ако се регистрирате до 15 юли ще имате уникалната възможност да използвате преференциални цени (които пак не са ниски, но вероятно си заслужава). Разбира се, можете да инвестирате парите от таксата за регистрация, за да закупите някои от книгите на Котлър и да се запознаете с маркетинговите му съвети и стратегии.

С няколко думи, семинарът ще се състои на 23 септември в зала 1 на НДК, София. Темата е „Мениджмънт и маркетинг в нестабилни времена“. А за професор Котлър ще спомена само, че се счита за създател на съвременния маркетинг и е експерт в областта на световно ниво. Повече за него може да прочетете в Интернет.

Advertisements

3 comments

 1. Ивелина Атанасова

  Е, как да не е дадено 🙂 Във Фейсбук и Контакто го обсъждаме почти месец вече, виж тук: http://www.contacto.bg/group?t=170, а в големите градове даже има билбордове.
  Добрата новина е че тази година организаторите на събитието са други и семинарът ще протече със симултанен превод на български – което си е сериозна екстра при все, че семинарът ще е целодневен!

 2. ekaterinaanachkova

  Привет,

  Признавам, след като публикувах поста, видях билбордовете. Тази година няма да мине незабелязано събитието 🙂

  Поздрави,
  Катя

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s