Мога ли да бъда успешен предприемач?


Преди време, по препоръка на мой приятел, се бях захванала да правя тест за това кой и до каква степен е готов да започне свой собствен бизнес. Да, един тест не може да определи кой е подходящ за професията „предприемач“ и кой не, но пък е един забавен начин да накара някого да се замисли.

Така или иначе, изготвянето на качествени тестове отнема доста време и изисква доста знания, не е въпрос просто на нахвърляне на въпроси и отговори и даване на оценка, на когото както му скимне. Стигнах до извода, че не е нужно да откривам топлата вода. Днес попаднах на доста интересен и изчерпателен тест, публикуван на сайта на Министерството на икономиката и енергетиката.

Тестът отнема около 15 минути, за да се направи и оцени. Въпросите са разнообразни и обхващат различни сфери: житейски опит, модели на поведение, начин на живот. Колкото по-искрено отговаряте на въпросите, толкова по-верен ще е крайният резултат. Отговаряйте без да се замисляте. При мен резултатите бяха доста обнадеждаващи. А вие готови ли сте да станете успешни предприемачи?

Advertisements

2 comments

 1. Владислав

  Здравейте Екатерина,
  Министерството на ИЕТ са премахнали или преместили страницата с теста. В момента линковете Ви водаят към: „Page error Page not found“

 2. ekaterinaanachkova

  Много благодаря, ще потърся актуален линк на теста.

  Поздрави,
  Екатерина

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s