В Интернет има всичко… дали?


Днес ми се доядоха чушки със сирене. До сега не бях готвила и реших да се обадя на баба да я питам какво слага вътре. Тъкмо преди да набера номера, отворих google.com и написах: „чушки със сирене“. Търсачката изкара десетки рецепти, различни, изпробвани, във форуми и кулинарни сайтове. И всяка рецепта – от вкусна, по-вкусна. И всичко това само на един клик разстояние. Аз пак се обадих на баба, но вече не за да я питам за рецепта, а за да и кажа какво и как съм сготвила. Определено я впечатлих.

Не мога да се сдържа да не ви попитам: Вашата компания има ли сайт? Искрено се надявам отговорът да не е отрицателен. Ако е така, трябва да действате много бързо. Не е нужно да имате техническо образование, на пазара има толкова много фирми, които се занимават с правене на Интернет страници, а това е нещо, за което определено си заслужава да платите добре. Все повече са потребителите, които са на пълен работен ден пред компютър с Интернет. Няма значение от сферата, в която е вашият бизнес – хората се интересуват от всичко. И кога, ако не сега – в условия на несигурност и спад на печалбите.

Да приемем, че вече сте се погрижили вашата фирма да има собствена Интернет страница. Нямам предвид 3 статични страници на кръст, в които се мотаят две имена и няколко телефона. Постарайте се да е интересна, пълна с информация за вас, за фирмата ви, да има пълен каталог с всичко, което предлагате. Ако успеете да осигурите и доставка на място ще е страхотно. Не е нужно да сключвате сложни договори с банки, достатъчно е да имате надежден куриер.

След като си направите сайт за чудо и приказ, следващата стъпка е да се появява сред първите предложения на търсачките. Потребителите (включително и аз) рядко отварят страници, които не са сред първите предложения на Google.

Успях ли да ви убедя? За ваше добро е, опитайте и сами ще се убедите.

Advertisements

3 comments

  1. ekaterinaanachkova

    В случай, че все още нямате добър сайт и не можете да си го направите сами – вече има лесен и достъпен начин да направите дори повече. Какво ще кажете за собствен онлайн магазин? Българската компания Мирчев Идеас е първата в Бълария, която предлага бизнес решения направени специално за българските условия, при това на доста добри цени. Повече за компанията четете и в Капитал.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s